Footer text

Păreri Yunsey Vopsea Permanenta pentru Par Ilusionyst Nr. 8/01 forum am folosit

noriel.ro
Vopsea Yunsey Permanenta pentru Par Ilusionyst Nr. 8/01 Blond Natural Cenusiu Deschis păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre Vopsea Permanenta pentru Par, cum se aplică vopseaua, cât timp se sta pe păr cu vopseaua permanenta Yunsey.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Yunsey Vopsea Permanenta pentru Par Ilusionyst Nr. 8/01 și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Opinii Negative- 0,45
3. Sentiment Neutru - 0,54


Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat vopseaua de păr Yunsey Ilusionyst Nr. 8/01l, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte vopsele de păr fără amoniac despre care spun că au funcționat mai eficient.

Yunsey Vopsea Permanenta pentru Par Ilusionyst Nr. 801 pareri forum am folosit
 
Pentru alții, Yunsey Vopsea Permanenta pentru Par Ilusionyst Nr. 8/01 a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să o încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Vopsea Permanenta pentru Par Ilusionyst Nr. 8/01 Blond Natural Cenusiu Deschis Yunsey, 60ml

Vopseua ofera o acoperire optima, durata prelungita si stralucire. 

Aceasta gama contine o mare varietate de nuante cu o formula noua, avand rolul de a intensifica culoarea. 

Datorita continutului de polimeri de conditionare si a proteinelor de grau hidrolizante, produsul lasa parul moale si stralucitor.


Cum se aplică în mod corect Yunsey Vopsea Permanenta pentru Par Ilusionyst Nr. 8/01

Pentru colorarea parului produsul se utilizeaza 1:1 cu oxidant Oxiyunsey. 

Se foloeste oxidant 3% (10 vol.) pentru improspatarea culorii si deschidere 1 ton, oxidant 6% (20 vol.) pentru o acoperire totala si deschidere 1-2 tonuri, 9% (30 vol.) pentru o stralucire deosebita si deschidere 2-3 tonuri. 

Dupa aplicarea pe par se lasa sa actioneze timp de 35 de minute. La final, parul se clateste cu apa din abundenta si se spala cu sampon. 

Se recomanda utilizarea samponului Sampon Vigorance Yunsey pentru par vopsit si a mastii protectoare Yunsey Colour Protection Mask. 

Vopseaua nu se aplica pe parul deteriorat, proaspat spalat sau pe scalpul iritat. Vopseaua nu se incalzeste.

Trimiteți un comentariu